Meteen naar de inhoud

Tarieven 2024

Praktijk Vibe heeft voor het uitvoeren van zorg binnen de jeugdwet een contract als zorgaanbieder bij de regio West-Brabant Oost (WBO). Hieronder vallen de gemeenten: Breda, Oosterhout, Drimmelen, Geertruidenberg en Altena. Om de vergoeding vanuit de gemeente te ontvangen is er een verwijzing van de huisarts of jeugdprofessional nodig.

Voor volwassenzorg heeft Praktijk Vibe geen contracten met gemeentes of zorgverzekeraars. Daardoor hanteert Praktijk Vibe particuliere tarieven. Het voordeel van geen contracten is dat cliënten meteen weten waar ze aan toe zijn. En dat zij niet eerst hun hulpvraag met anderen moeten delen. Men kan voor volwassenzorg of ook voor jeugdhulp zonder verwijzing van huisarts of gemeente dus rechtstreeks contact opnemen met Praktijk Vibe.

Intakegesprek (per 60 min)€ 105,-
Individuele therapiesessie (per 45 min)€ 105,-
Systeemtherapie (per sessie 75-90 min, tot 3 personen):€ 185,-
Partnerrelatietherapie (per 75-90 min beide partners):€ 185,-
Gezinstaxatie (per 60 min):€ 160,-
Adviesgesprekken, rapportage en
telefonisch consult (per 60 min):
€ 105,-
Per behandeling wordt respectievelijk 15 min administratietijd bijgerekend

Een kennismakingsgesprek is altijd mogelijk en wordt niet in rekening gebracht. Bij start behandelingstraject zal er altijd een intakegesprek plaatsvinden.
Houdt er rekening mee dat eventuele afzegging van afspraken minimaal 24 uur van tevoren dient te gebeuren. Bij niet tijdig annuleren/wijzigen van een afspraak wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Nieuwe mogelijkheden vergoedingsmogelijkheden
Praktijk Vibe is geregistreerd bij de beroepsverenigingen NVPA en het RBCZ waardoor er een mogelijkheid is ontstaan voor cliënten om hun rekening in te dienen bij hun zorgverzekeraar.
Let op: de behandeling wordt in de meeste gevallen (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraars, maar dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar waarbij uw verbonden bent en de persoonlijke polis die u heeft afgesloten. De behandeling bij Praktijk Vibe valt onder de alternatieve therapie van een aanvullende verzekering.
Bij vragen over vergoeding raadplaag in eerste instantie altijd uw eigen zorgverzekeraar. Natuurlijk kunt u ook hierover telefonisch contact opnemen met mij.