Meteen naar de inhoud

Tarieven 2023

Praktijk Vibe heeft geen contracten met de gemeente of zorgverzekeraars. Daardoor hanteert Praktijk Vibe particuliere tarieven. Het voordeel van geen contracten is dat cliënten meteen weten waar ze aan toe zijn. En dat zij niet eerst hun hulpvraag met anderen moeten delen. Men kan zonder verwijzing van huisarts of gemeente dus rechtstreeks contact opnemen met Praktijk Vibe.

Intake gesprek (60 min)€ 100,- per uur
Individuele therapiesessie (45 min)€ 100,- per uur
Systeemtherapie (75-90 min, tot 3 personen):           € 185,- per 75 min
Partnerrelatietherapie (75-90 min beide partners):€ 185,- per 75 min
Gezinstaxatie (6 sessies +/- 60-90 min):€ 160,- per uur
Adviesgesprekken, rapportage en
telefonisch consult:
€ 100,- per uur
Per behandeling wordt respectievelijk 15 min administratietijd gerekend:€ 100,- per uur

Een kennismakingsgesprek is altijd mogelijk en wordt niet in rekening gebracht. Bij start behandelingstraject zal er altijd een intakegesprek plaatsvinden.
Houdt er rekening mee dat eventuele afzegging van afspraken minimaal 24 uur van tevoren dient te gebeuren. Bij niet tijdig annuleren/wijzigen van een afspraak wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Nieuwe mogelijkheden vergoedingsmogelijkheden
Paktijk Vibe is geregistreerd bij de beroepsverenigingen NVPA en het RBCZ waardoor er een mogelijkheid is ontstaan voor cliënten om hun rekening in te dienen bij hun zorgverzekeraar.
Let op: de behandeling wordt in de meeste gevallen (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraars, maar dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar waarbij uw verbonden bent en de persoonlijke polis die u heeft afgesloten. De behandeling bij Praktijk Vibe valt onder de alternatieve therapie van een aanvullende verzekering.
Bij vragen over vergoeding raadplaag in eerste instantie altijd uw eigen zorgverzekeraar. Natuurlijk kunt u ook hierover telefonisch contact opnemen met mij.